3-4 werkdagen levertijd | Gratis verzending vanaf € 600,- | Officiële dealer sinds 2004 | Onze klanten geven ons 4,7 /

Keralit

Holland Kunststof Keralit logo

Keralit gevel- en dakrandpanelen

Keralit is het best ontwikkelde product voor de afwerking van huizen en kantoren in de laatste decennia. Keralit is een kunststof gevelbekleding: een onderhoudsarme en duurzame gevelbekleding met een fantastische uitstraling. Prachtige kunststof gevelbekleding en kunststof dakrandpanelen waar hout niet tegen op kan. Te leveren in 37 kleuren waardoor Keralit op elk huis perfect past. Al meer dan 12 jaar kunt u dit mooie product bij ons in de webshop kopen.

Duurzame gevelbekleding in diverse modellen

Keralit kent verschillende modellen die hieronder zichtbaar zijn. Bekijk alle opties en kies het meest geschikte model en kleur voor uw gevel.

100% origineel Keralit kopen in de grootste webshop van Nederland

Keralit kopen is de eerste stap voor een mooi en duurzaam afgewerkt huis. Er zijn veel webshops waar Keralit gekocht kan worden maar pas op voor websites die niet 100% origineel Keralit verkopen. 100% origineel Keralit kunt u in de webshop van Holland Kunststof bestellen.

De prijzen van Keralit die Holland Kunststof aanbiedt zijn scherp waardoor u veel bespaart op de inkoop. Bekijk de prijslijst voor de actuele prijzen.

Holland Kunststof dé webshop voor de scherpste Keralit prijzen

Holland Kunststof verkoopt alle Keralit modellen in de webshop. Bekijk alle producten en de bijhorende informatie in de product catalogus van Keralit.

Sponning 143 is de favoriet van alle Keralit bestellingen. Voor dit product hebben we een overzichtelijke lijst gemaakt met alle producten en benodigdheden onder elkaar. Dit zorgt ervoor dat u alles voor uw project eenvoudig en snel kan toevoegen aan uw winkelwagen. 

Keralit gevelbekleding is onderhoudsvrij en geschikt voor ieder huis

Keralit is duurzame en milieuvriendelijke gevelbekleding dat gemaakt wordt van gerecyclede kunststoffen. Ook is uitermate duurzaam en goed voor het milieu. Daarom kiezen steeds meer mensen voor de onderhoudsvrije kunststof Keralit gevelbekleding. De onderhoudsvrije kunststof gevelpanelen van Keralit hebben een oersterke basis van gerecycled kunststof. Er wordt geen boom voor gekapt, zoals bij houten gevelbekleding, en het grondstof verbruik is minimaal. De onderhoudsvrije gevelbekleding heeft een toplaag van onder andere Renolit®. Deze hoogwaardige productiemethode zorgt ervoor dat de panelen van de onderhoudsvrije gevelbekleding niet gevoelig zijn voor vocht en warmte. Tevens zijn ze bestand tegen aantasting door schimmels en bacteriën en tegen andere rottingsprocessen. Dit zorgt ervoor dat onderhoud bijna niet meer nodig is. U moet de kunststof gevelbekleding alleen af en toe afnemen met water en schoonmaakmiddel. Het is zelfs ongevoelig voor kromtrekking onder invloed van vocht of warmte en aantasting door schimmels, bacteriën en andere rottingsprocessen. Nog een bijkomend voordeel is dat de kleuren prachtig blijven en niet vervagen of grauw worden. Kies uit maar liefst 37 kleuren, zowel unikleuren als gevelpanelen met houtstructuur. De houtstructuur geeft de onderhoudsvrije gevelbekleding een authentieke hout uitstraling wat er prachtig uitziet. De unikleuren zijn ook leverbaar in een matte structuur. Tevens kunt u kiezen voor de drie soorten red ceder onderhoudsvrije gevelbekleding.

Op Holland Kunststof vindt u het volledige overzicht van alle Keralit producten. Alle beschikbare kleuren zijn aangegeven bij elk product. Heeft u vragen over een product? Wij helpen u graag.

Keralit dakkapel

Keralit is ook geschikt voor uw dakkapel. Een dakkapel van Keralit is van onmiskenbare kwaliteit. Hierdoor heeft u jarenlang plezier van uw onderhoudsvrije dakkapel. Keralit wordt aangeboden is vele verschillende kleuren waardoor de dakkapel precies past bij uw huis. Door de houtstructuur krijgt uw dakkapel ook nog eens een hele mooie en luxe uitstraling. Door het gebruik van duurzame materialen gaat de dakkapel lang mee en hoeft u zich geen zorgen te maken hoe u uw dakkapel ooit moet gaan verven. Vaak zit de dakkapel op een plek waar lastig bij te komen is, daarom is het extra belangrijk dat u nadenkt over de bekleding hiervan. Met Keralit weet u zeker dat u goed zit en dat de dakkapel er nog jarenlang mooi uit zal blijven zien.

Keralit Potdeksel 177 monumenten blauw

Keralit Groothandel

Bent u op zoek naar een Keralit groothandel, voor groot inkoop en aanleveren van Keralit producten? Dan bent up op Holland Kunststof op het juiste adres. Wij staan nauw in contact met de producent Heering. Heering is het bedrijf achter Keralit en veel meer kunststof producten die toegepast worden in de bouw.

Keralit is verkrijgbaar bij meerdere dealers in Nederland. Deze dealers zijn gecertificeerde bedrijven welke Keralit mogen verkopen. Ook wij zijn een Keralit Dealer, of wel Keralit Groothandel.

Belangrijke vragen over Keralit

Wat is Keralit?

Keralit is duurzame en milieuvriendelijke gevelbekleding dat gemaakt wordt van gerecyclede kunststoffen. Het is zelfs ongevoelig voor kromtrekking onder invloed van vocht of warmte en aantasting door schimmels, bacteriën en andere rottingsprocessen. De gevel- en dakrandpanelen worden geleverd in een uitgebreid kleuren pallet en zijn onderhoudsarm. Deze eigenschappen maken Keralit gevel- en dakrandpanelen uitermate geschikt voor toepassing bij gevelrenovatie en nieuwbouwprojecten in de woning-, recreatie-, en utiliteitsbouw. Keralit is beschikbaar in verschillende soorten gevelbekleding en in diverse materialen. Het wordt in de volksmond ook vaak Keralit rabatdelen of kunststof Keralit schroten genoemd.

Waar wordt Keralit voor gebruikt?

Keralit is zeer multifunctioneel, breed inzetbaar en zeer geschikt voor gevels, dakkapellen, dakranden, dakoverstek, boeiboord, gootafwerking, luifels, puivullingen en borstweringen.

Wat is de Keralit prijs?

Dankzij alle tegenwoordige innovaties en verbetering in kunststof is kunststof gevelbekleding het meest populaire bouwmateriaal dat gekozen wordt. In tegenstelling tot houten gevelbekleding gaat kunststof gevelbekleding langer mee en is het ook nog eens lager in de aanschaf qua prijs. Om een voorbeeld te geven: bij het bouwen van een raam met behulp van hout als bouwmateriaal kost u dat 410 euro per m2. Bij kunststof is dit slechts 400 euro. En als er gekozen wordt voor grote oppervlakten dan bespaart u hiermee een hoop geld. Voor een goed overzicht kunt u de Keralit prijslijst bekijken.

Welke Keralit kleuren zijn er?

U kunt kiezen uit maar liefst 37 Keralit kleuren, zowel unikleuren als gevelpanelen met houtstructuur. De houtstructuur geeft de onderhoudsvrije gevelbekleding een authentieke hout uitstraling wat er prachtig uitziet. De unikleuren zijn ook leverbaar in een matte structuur. Tevens kunt u kiezen voor de drie soorten red ceder onderhoudsvrije gevelbekleding. Het is verstandig om van te voren een kleurmonster aan te vragen. Zo weet u zeker welke kleur en structuur het beste past bij uw woning past.

Keraliet, Keralite, Keralith – Hoe schrijf je Keralit®?

De kunststof producten van Heering, de keralit producten, worden vaak op een andere manier geschreven. De variaties hierop zijn o.a.:
Keraliet, Keralite, Keralith

Het juiste antwoord op de vraag ‘hoe schrijf je Keralit?’ is Keralit.

Ben je op zoek naar Keraliet, Keralite, Keralith of eigenlijk Keralit?
Neem een kijkje in de webshop:
Keralit Sponningdeel 143
Keralit Sponningdeel 190
Keralit Gevelbekleding Keralit Potdeksel 177
Keralit Dakrandpanelen
Keralit Toebehoren en onderdelen

Waar is Keralit Kunststof gevelbekleding van gemaakt?

Keralit bestaat uit kunststof met een UV-bestendige toplaag in kleur. Het basismateriaal is gemaakt van het gepatenteerde Fiberyl®. Fiberyl® bestaat onder andere uit gerecyclede kunststoffen met glasvezel. Deze unieke grondstofsamenstelling zorgt voor een oersterk paneel met een uiterst lage uitzetting in vergelijking met andersoortige kunststof panelen als PVC of ABS. Lees hier meer over Keralit kunststof gevelbekleding.

Is Keralit beter dan hout?

In de huidige huizenbouw wordt nog altijd veel gebruikt gemaakt van houten gevelbekleding. Dat is niet geheel onlogisch aangezien hout een mooie robuuste uitstraling heeft. Het heeft echter wel een groot nadeel. Het is niet duurzaam en heeft veel onderhoud nodig. Elke vijf jaar moet u de houten gevelbekleding opnieuw een verfbeurt geven. De verf is na vijf jaar gaan bladeren en vocht werkt hierdoor in het hout. Dat is niet wat u wilt. Daarom kiezen steeds meer mensen voor de onderhoudsvrije kunststof Keralit gevelbekleding. De onderhoudsvrije kunststof gevelpanelen van Keralit hebben een oersterke basis van gerecycled kunststof. Er wordt geen boom voor gekapt, zoals bij houten gevelbekleding, en het grondstof verbruik is minimaal. De kunststof gevelpanelen van Keralit hebben een zeer sterke basis van gerecycled kunststof. Er wordt geen boom voor gekapt, zoals bij houten gevelbekleding, en het grondstof verbruik is minimaal. De onderhoudsvrije gevelbekleding heeft een toplaag van onder andere Renolit®. Deze hoogwaardige productiemethode zorgt ervoor dat de panelen van de onderhoudsvrije gevelbekleding niet gevoelig zijn voor vocht en warmte. Tevens zijn ze bestand tegen aantasting door schimmels en bacteriën en tegen andere rottingsprocessen. Dit zorgt ervoor dat onderhoud bijna niet meer nodig is. U moet de kunststof gevelbekleding alleen af en toe afnemen met water en schoonmaakmiddel.

Is Keralit gevelbekleding onderhoudsvrij?

In de huidige huizenbouw wordt nog altijd veel gebruikt gemaakt van houten gevelbekleding. Dat is niet geheel onlogisch aangezien hout een mooie robuuste uitstraling heeft. Het heeft echter wel een groot nadeel. Het is niet duurzaam en heeft veel onderhoud nodig. Elke vijf jaar moet u de houten gevelbekleding opnieuw een verfbeurt geven. De verf is na vijf jaar gaan bladeren en vocht werkt hierdoor in het hout. Dat is niet wat u wilt. Daarom kiezen steeds meer mensen voor de onderhoudsvrije kunststof Keralit gevelbekleding. De onderhoudsvrije kunststof gevelpanelen van Keralit hebben een oersterke basis van gerecycled kunststof. Er wordt geen boom voor gekapt, zoals bij houten gevelbekleding, en het grondstof verbruik is minimaal. De kunststof gevelpanelen van Keralit hebben een zeer sterke basis van gerecycled kunststof. Er wordt geen boom voor gekapt, zoals bij houten gevelbekleding, en het grondstof verbruik is minimaal. De onderhoudsvrije gevelbekleding heeft een toplaag van onder andere Renolit®. Deze hoogwaardige productiemethode zorgt ervoor dat de panelen van de onderhoudsvrije gevelbekleding niet gevoelig zijn voor vocht en warmte. Tevens zijn ze bestand tegen aantasting door schimmels en bacteriën en tegen andere rottingsprocessen. Dit zorgt ervoor dat onderhoud bijna niet meer nodig is. U moet de kunststof gevelbekleding alleen af en toe afnemen met water en schoonmaakmiddel. Nog een bijkomend voordeel is dat de kleuren prachtig blijven en niet vervagen of grauw worden. Kies uit maar liefst 37 Keralit kleuren, zowel unikleuren als gevelpanelen met houtstructuur. De houtstructuur geeft de onderhoudsvrije gevelbekleding een authentieke hout uitstraling wat er prachtig uitziet. De unikleuren zijn ook leverbaar in een matte structuur. Tevens kunt u kiezen voor de drie soorten red ceder onderhoudsvrije gevelbekleding. Het is verstandig om van te voren een kleurmonster aan te vragen. Zo weet u zeker welke kleur en structuur het beste past bij uw woning past.

Wat is een Sponningdeel?

Het model dat al jarenlang wordt toegepast in de Nederlandse woningbouw en bijna op ieder type woning past is de Sponningdeel 143. Dit populaire model gevelbekleding wordt veel gebruikt door zijn brede sponning waardoor een mooi lijnenspel ontstaat. Door deze strakke lijnen krijgt de gevel een hoogwaardig afgewerkte uitstraling. Anders dan de Sponningdeel 143 heeft de Sponningdeel 190 een smalle sponning en dat maakt dit model zeer geschikt voor moderne toepassingen. Ook kunt u kiezen voor Potdeksel 177 die overlappende panelen heeft waardoor er een lichte schaduw ontstaat. Deze gunstige eigenschappen zorgen ervoor dat dit model moeiteloos te monteren is.

Wat zijn Keralit rabatdelen?

De Keralit planken die gemonteerd worden worden ook wel Keralit rabatdelen genoemd. Door de montage van deze Keralit rabatdelen stijgt de waarde van uw woning of kantoorpand. Ook krijgt de woning of kantoorpand een mooie uitstraling die blijvend van kracht is. De rabatdelen van Keralit zijn gemaakt van een kunststof met hoogwaardige kwaliteit en lijken als twee druppels water op een levensechte houtstructuur. Alleen heeft echt hout als nadeel dat het na vijf jaar vervangen moet worden. Deze heeft namelijk elke vijf jaar een schilderbeurt nodig om te voorkomen dat de verf dof wordt en begint af te bladeren. En dat wilt u voorkomen want dan werkt het vocht in het hout en bent u nog verder van huis. De grote voordelen van Keralit rabatdelen zijn dat ze kleurvast zijn, geen onderhoud nodig hebben en duurzaam zijn. Dat betekend dat de Keralit rabatdelen dus ook goed zijn voor het milieu.

Waarom zijn Keralit rabatdelen zo populair?

U kunt kiezen voor rabatdelen in verschillende maten en materialen. De keuze voor kunststof Keralit rabatdelen is echter de laatste jaren explosief gestegen. En dat is met een reden. Gevelbekleding van hout en red cedar zijn zeer onvriendelijk in het onderhoud. Ongeveer elke vijf jaar moet u de houten rabatdelen waarschijnlijk schilderen. Doet u dat niet, dan gaat de verf afbladderen en zorgen regen, vocht en warmte voor kromtrekken en schimmels. Steeds meer mensen kiezen daarom voor kunststof rabatdelen. De  Keralit rabatdelen zijn verkrijgbaar in diverse mooie kleuren die uw woning of kantoorpand uniek maakt. De kleuren bestaan uit unikleuren en houtstructuren. Alle kleuren zijn leverbaar met natuurgetrouwe houtnerf dat niet van echt hout te onderscheiden is. De unikleuren zijn ook leverbaar in een matte structuur voor een trendy en eigentijdse uitstraling. En aangezien zij ongevoelig zijn voor vocht en regen, houden de Keralit rabatdelen hun vorm en gaat de uitstraling niet verloren.

Wat zijn Keralit schroten?

Kunststof schroten werden een aantal jaar geleden veel gebruikt voor het afwerken van schuurtjes en bijkeukens. Deze schroten hadden echter nogal wat nadelen. Ze waren niet heel sterk en het kleurenaanbod was zeer minimaal. De kunststof schroten zijn tegenwoordig sterk verbeterd in kwaliteit en dat zorgt ervoor dat ze nu heel geschikt zijn als gevelbekleding. Deze verbeterde schroten noemen we tegenwoordig gevelbekleding of rabatdelen. De nieuwe generatie gevelbekleding zijn hoogwaardige producten die uitermate geschikt zijn voor de gevelbekleding van uw woning. De gevelbekleding is ongevoelig voor vocht en warmte. Bovendien zet ze niet of nauwelijks uit. Dit in tegenstelling tot de vroegere schroten van PVC, die kunnen kromtrekken door temperatuurwisselingen. Keralit heeft als goede eigenschappen dat het ongevoelig is voor kromtrekking onder invloed van vocht of warmte. Ook is Keralit niet gevoelig voor aantasting door schimmels, bacteriën en andere rottingsprocessen wat deze gevelbekleding zeer geschikt maakt voor toepassing bij gevelrenovatie en nieuwbouwprojecten in de woning-, recreatie-, en utiliteitsbouw. Door het plaatsen van Keralit gevel- en dakrandpanelen zorgt u goed voor de woning want Keralit is prachtig om te zien en niet kapot te krijgen. Het grote voordeel is daarmee ook gelijk dat u nooit meer de woning hoeft te schilderen. Afbladderende verflagen, kleur of glansverlies zijn vanaf nu verleden tijd. Stijlvolle gevelelementen en dakranden die er altijd verzorgd uitzien is nu de nieuwe norm. Nog een belangrijk voordeel is dat Keralit-gevelbekleding leverbaar is in meer dan 30 kleuren en structuren en heeft een toplaag van onder andere Renolit. Dit is een groot verschil met kunststof schroten zonder toplaag, die daardoor vaak alleen wit of crèmekleurig zijn. De toplaag zorgt bovendien voor een onderhoudsarm product dat u hoogstens alleen even afneemt met een sopje. Beschadigingen zijn gemakkelijk te repareren en worden niet uit zich zelf erger. De gevelbekleding is bovendien kleurvast. Dat zorgt voor een blijvend mooie uitstraling.

Wat is de levertijd van Keralit?

Op Keralit gevelbekleding is de levertijd niet lang. Al binnen drie a vier werkdagen heeft u alles wat u besteld heeft in huis. U hoeft dus nooit lang te wachten op uw Keralit bestelling.

Wat zijn de Keralit verzendkosten?

De verzendkosten van Keralit zijn 90,75 euro inclusief btw en dit is een vast tarief. U krijgt echter 25 euro korting op de verzending van de bestellingen tussen de 100 en de 250 euro. Als u voor meer dan 600 euro besteld, dan is de verzending gratis.

Welke soorten Keralit gevelbekleding zijn er?

Keralit Gevelbekleding bieden we aan in drie verschillende soorten. Namelijk de Keralit Sponningdeel 143, Keralit Potdeksel 177 en Keralit Sponningdeel 190.

Hoe werkt de levering van Keralit?

We leveren uw Keralit bestellingen door heel Nederland. Alle leveringen worden met de vrachtwagen bij u afgeleverd. Uw bestelling wordt direct bij de producent Heering gemaakt en vanuit hen geleverd bij u voor de deur.
We hebben onder andere geleverd voor: Keralit Amsterdam, Keralit Den haag, Keralit Rotterdam, Keralit Middelburg, Keralit Maastricht, Keralit Den Helder.

Bij Holland Kunststof kunt u een offerte aanvragen of direct bestellen. Wanneer u direct bestelt heeft u de materialen binnen 3 tot 4 werkdagen in huis, direct vanuit de fabriek. Let op, dit hangt af van de route die de fabrikant maakt. Per postcode is een andere leveringsdag.

Welke Keralit dakrandpanelen zijn er?

De dakrandpanelen zijn er in vier formaten. 200mm hoog, 250mm hoog, 300mm hoog en 350mm hoog. Perfect voor de stijlvolle dakranden en een duurzame afwerking van uw dak. Keralit dakrandpanelen zijn te bestellen in alle beschikbare keralit kleuren voor de dakrandpanelen.

Hoeveel jaar garantie krijg ik op Keralit gevelbekleding?

Keralit gevelbekleding is ook nog eens erg betrouwbaar en waardevast. U krijgt maar liefst 10 jaar garantie! Wist u dat Keralit gevelpanelen al meer dan 15 jaar probleemloos als gevelbekleding wordt toegepast en marktleider is in Nederland? Vraag gratis kleurmonster aan om de geselecteerde kleuren van Keralit gevelbekleding thuis te ontvangen.
Keralit gevelbekleding – een waardevolle investering! Met Keralit zorgt u goed voor uw woning en voor u zelf. Want Keralit is verbluffend mooi en onverwoestbaar. Dat betekent nooit meer schilderen! Met Keralit krijgt uw woning een blijvend mooie afwerking. Geen afbladderende verflagen, of glansverlies, maar stijlvolle gevels en dakranden die er altijd verzorgd uitzien. Zo nu en dan een sopje, meer onderhoud komt er niet bij kijken.

10 JAAR

garantie op alle producten

LEVERING

3-4 werkdagen

GRATIS

Verzending vanaf € 600,-

100% ORIGINEEL

Geen namaak producten, origineel Heering dealer

Over Holland Kunststof

In samenwerking met Maatgarant
Kvk 73541702


Aston Martinlaan 58
3261 NB in Oud Beijerland
verkoop@hollandkunststof.nl

Voordelen Keralit

  • Keralit is Onderhoudsarm
  • Keralit is Kleurvast en Weerbestendig
  • Keralit heeft een lange levensduur
  • Keralit is Milieuvriendelijk
  • Keralit geeft u 10 JAAR GARANTIE

Certificaten en merken

heering logo keralit logo dubo logo komo logo vca logo ssl logo ideal logo