Snelle levertijd Gratis verzending vanaf €600,- Officiële dealer Klanten geven ons 4,8 / 5

Keralit Boeiboorden en boeidelen kopen bij Holland Kunststof

Keralit boeideel of boeiboord kopen als afwerking van dakgoten.

De kunststof boeidelen zijn verkrijgbaar in verschillende prachtige kleuren zodat er voor iedereen wel een kleur bij zit naar smaak. Wat goed bij boeidelen past is zogezegd de Keralit gevelbekleding. Daarbij kunt u uit verschillende opties kiezen zoals de Sponningdeel 143 mmSponningdeel 190 mm en Potdeksel 177 mm. Kies dus voor een duurzame en maatschappelijk verantwoorde toekomst en kies voor Keralit aangezien dit materiaal onderhoudsarm, kleurvast, weerbestendig en milieuvriendelijk is. En heel belangrijk daarom een lange levensduur heeft.

In de volksmond wordt boeiboord los van boeideel of boeiplank ook wel boeiing genoemd. Door hoge kwalitatieve boeiborden te leveren tegen de laagste prijzen bent u voordelig uit bij Keralit én beschermd u uw huis tegen de sterkste winden en weer. Met een groot assortiment aan verschillende kleuren waaruit u kunt kiezen bent u altijd zeker van een product die bij uw woning of bouwproject past. Los van boeiboorden of boeidelen levert Keralit ook verschillende soorten gevelbekleding, zoals keralit, een hoogwaardige kunststof gevel- en dakrandbekleding.  en een zeer groot kleuraanbod de beste opvolger van boeiborden of boeidelen Hét onderhoudsvrije product voor bij de afwerking van het dakgoot. Voor particulier en aannemer.

Hoge kwaliteit Keralit boeidelen zorgen voor een stijlvol en beschermde woning

Door de jaren heen zijn de producten in de bouw flink verbeterd. Tegenwoordig is het mogelijk op afwerkingen van dakgoten te hebben die tegen weer en wind kunnen. Daarnaast zet het ook niet uit én is het een duurzaam product. Dit zorgt er voor dat u weinig renovatie hoeft toe te passen op uw woning. Keralit boeiboorden of boeidelen zorgen dus voor een toegevoegde waarde van uw woning of bouwproject! Boeiboorden zijn een belangrijk onderdeel van uw woning. Zij geven het accent aan uw dak en staan aan de basis van uw dakconstructie. Mocht er toch wat fout gaan, dan geeft Holland Kunststof u maar liefst 10 jaar garantie!  Wat goed bij boeiboorden en Keralit boeidelen past is gevelbekleding keralit. Een grijp uit het assortiment: Sponningdeel 143 mm, Sponningdeel 190 mm en Potdeksel 177 mm. Laat uw verrassen door de schitterende eigenschappen van Keralit gevelbekleding.

Zoekt u Keralit boeidelen of boeiboorden? Wij bieden u met ons assortiment de oplossing.

Keralit boeiboorden bieden dé uitkomst voor het afwerken van uw dakgoten in Nederland

Door deze verbeterde eigenschappen is Keralit het meest toegepast in Nederland als kunststof gevelbekleding. De kwaliteit is vele malen beter dan ander materiaal gevelbekleding en u krijgt daarom ook 10 jaar garantie. Daarmee biedt Keralit u hoge kwalitatieve producten tegen de laagste prijzen en dus ook nog 10 jaar garantie.

  • Keralit is Onderhoudsarm
  • Keralit is Kleurvast en Weerbestendig
  • Keralit heeft een lange levensduur
  • Keralit is Milieuvriendelijk
  • Keralit geeft u 10 JAAR GARANTIE
keralit boeidelen
Wat is een Keralit boeideel?

Een boeideel of ook wel boeiboord of boeiplank genoemd helpt bij de afwerking van uw dakgoten op het huis. Ook de onderkant van een plat dak en dakkapel kan netjes afgewerkt worden met Keralit boeidelen. Holland Kunststof verkoopt alle Keralit boeidelen.

Wat zijn de prijzen van de Keralit boeidelen?

De prijzen bij Holland Kunststof liggen tot wel -17% lager dan de adviesprijs. Keralit Sponningdeel 143 (6 meter) € 58,79, Keralit Sponningdeel 190 (6 meter) € 78,14, Keralit Potdeksel 177 (6 meter) € 72,30. Bekijk hier de volledige Keralit prijslijst.

Wat is het voordeel van Keralit boeidelen?

Het plaatsen van Keralit boeidelen is zeer gunstig en biedt vele voordelen ten opzicht van hout of ander organisch materiaal. De hoge kwalitatieve Keralit boeidelen zorgen ervoor dat uw huis tegen sterke windkrachten en regen beschermd is.

Zijn Keralit boeidelen duurzaam?

De bouwwereld heeft de afgelopen jaren grote sprongen gemaakt in de verbetering van haar producten. De kunststof boeidelen zijn hier een goed voorbeeld van. Deze Keralit boeidelen zijn uitermate geschikt voor de bescherming van uw woning tegen weer en wind en doordat Keralit boeidelen van kunststof zijn gemaakt, zijn ze duurzaam in gebruik. Kunststof boeidelen zorgen dus voor een toegevoegde waarde aan uw woning of bouwproject en zijn in vele kleuren beschikbaar. Niet alleen duurzaamheid is een belangrijke toegevoegde waarde aan uw woning. Kunststof boeidelen geven uw huis namelijk ook een mooi accent aan het dak en staan aan de basis van uw dakconstructie. Omdat Keralit boeidelen zo duurzaam en ecologisch verantwoord zijn geldt er maar liefst een garantie van tien jaar op. Door deze verbeterde eigenschappen is Keralit het meest toegepast in Nederland als kunststof voor gevelbekleding. De kwaliteit is vele malen beter dan een ander materiaal gevelbekleding. Daarmee biedt Keralit u hoge kwalitatieve producten tegen de laagste prijzen en dus ook nog tien jaar garantie.

Wat zijn de voordelen van Keralit?

Keralit is onderhoudsvrij en heeft een lange levensduur waardoor het een zeer milieuvriendelijk product is. Bekijk alle producten van Keralit in de webshop.

10 JAAR

garantie op alle producten

GRATIS

Verzending vanaf € 600,-

100% ORIGINEEL

Geen namaak producten, origineel Heering dealer

Voordelen Holland Kunststof

  • Gegarandeerd lage prijzen
  • Razendsnelle levertijden
  • Zowel particulier als zakelijk
  • Gratis verzending vanaf €600,-
  • Officiële dealer

Over Holland Kunststof

Over ons

In samenwerking met Maatgarant
Kvk 73541702


Aston Martinlaan 58
3261 NB in Oud Beijerland
verkoop@hollandkunststof.nl

Certificaten en merken

heering logo keralit logo dubo logo komo logo vca logo ssl logo ideal logo