Snelle levertijd Gratis verzending vanaf €700,- Officiële dealer Klanten geven ons 4,8 / 5

Over ons

Holland Kunststof, voorheen bekend als Keralit-Kopen.nl, levert kunststof bouwmaterialen aan particulieren en zakelijke relaties. Bekende merken in ons assortiment zijn Keralit, Unipanel en meer. Bij Holland Kunststof weet je zeker dat je de laagste prijs betaalt en je kunststof bouwpanelen snel in huis haalt.

Holland Kunststof is een merk van Springstof Marketing. In samenwerking met Maatgarant, een externe partij, levert Holland Kunststof kunststof bouwpanelen, vlonderplanken, gevelbekleding en meer. Springstof Marketing beheert de website en zorgt dat gebruikers een optimale website-ervaring te bieden krijgen. Springstof Marketing staat bij de Kamer van Koophandel ingeschreven onder KvK-nummer 59428376. Maatgarant verwerkt de orders en zorgt voor een correcte levering van de bestelde producten. Maatgarant staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder KvK-nummer 73541702.

Wanneer u gegevens bij Holland Kunststof achterlaat, worden deze gedeeld met zowel Springstof Marketing als Maatgarant. Op deze manier kunnen wij uw order correct verwerken en uw gebruikerservaring verder optimaliseren. Meer informatie over hoe wij met uw privacygegevens omgaan, kunt op deze pagina vinden.

10 JAAR

Garantie op alle producten

GRATIS VERZENDING

Vanaf € 700,-

100% ORIGINEEL

Geen namaak producten, origineel Heering dealer

Voordelen Holland Kunststof

Gegarandeerd lage prijzen
Razendsnelle levertijden
Zowel particulier als zakelijk
Gratis verzending vanaf € 700,-
Officiële dealer

Over Holland Kunststof

Over ons

In samenwerking met Maatgarant
Kvk 73541702


Aston Martinlaan 58
3261 NB in Oud Beijerland
verkoop@hollandkunststof.nl

Certificaten en merken

heering logo keralit logo dubo logo komo logo vca logo ssl logo ideal logo